#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2012. febr. 6.

Valentin napi ajándékötletek lányoknak.

Sziasztok!
Majdnem minden pasi rémálma a Valentin nap. (És az évforduló) 
 Valaki egyenesen gyűlöli, mondván, hogy " Miért csak ezen az egy napon ünnepeljük meg a szerelmünket?! Minek erre egy napot kijelölni?? " 
A legtöbb pasi szenvedésnek éli meg ezt az időszakot, mert nem tudja, hogy milyen ajándéknak örülne legjobban a barátnője/párja/felesége. Én most összegyűjtöttem pár általános ajándék tippet, főleg 18-25 év körülieknek. Tudom, hogy ilyenkor a legtöbb pasi elkezdi bújni az internetet, hogy mit is vehetne, de néha egyszerűbb a dolog, mint gondolnák. A probléma az, hogy a pasik mindig nagyon bonyolult dolgot szeretnének, ami végül soha nem úgy sül el, ahogy gondolták. :D A másik véglet amikor a pasik egyáltalán nem akarnak ajándékot venni. 
Uraim! Mint mindig itt sem maga az ajándék és az értéke a lényeg! Ezt nem győzöm hangsúlyozni. Ha te nem is szereted ezt a napot, a nők szeretnek kapni valami apróságot. Ha eddig te is azon pasik között voltál, akik ezt a napot nem tartották, annak ajánlom, hogy legalább egy szál virágot vagy csokit vegyen a párjának. Hiába mondja a barátnőd azt, hogy jaaj ugyan nem kell semmi Valentin napra, azért titkon reméli, hogy valami csekélységgel mégis megleped őt. (Pláne akkor esik rosszul nekik, ha barátnős csevej közben felmerül, hogy ki mit kapott, és ő meg annyit mondd, hogy " hát semmit, mi nem tartjuk." ) 

Megint mondom, a Valentin nap nem azért lett kitalálva, hogy versenyezzünk egymással, hogy ki tud minél szebb, nagyobb, értékesebb, különlegesebb ajándékot venni. ( Tudom, hogy sokan erre mennek, főleg  gazdagabbak körében megy ez. ) 
Nem kell ebből versenyt csinálni hölgyeim!
 Nem szabad mások ajándékával összehasonlítani a saját ajándékunkat! 
Ha csak egy csokit vagy virágot kaptok annak is tessék örülni! :)

Srácok!
Mielőtt nekiindulnál a bevásárló körútnak, ne felejts el körülnézni a párodnál, nehogy abba a hibába ess, hogy pont nemrég vett egy ugyanolyan dolgot amit te is kinéztél. 
A másik dolog, hogy nem árt tisztában lenned a párod ízlésével, színvilágával, stílusával. 
Gyakran elég csak bekukkantanod a ruhásszekrényébe/ékszertartójába és máris láthatod, hogy mely színek állnak hozzá közel. Pl. ha nem nagyon látsz nála rózsaszín ruhákat, kiegészítőket, akkor sanszos, hogy egy pink táska sem jó ötlet a részedről. 

Na, de jöjjenek az ajándék tippek. :)


Lush:

A LUSH üzletekben lehet kapni direkt Valentin napra összeállított dolgokat. Vannak édes csomagok, de aranyos szappanokat is találhatunk. ( Figyelem! Nem minden nő szereti az efféle szappanos, fürdőgolyós, tusfürdős ajándékokat, főleg az illat miatt ) 





 Ajándékötletek a
 Douglas kínálatából








Figyelem! A parfümöt csak nagyon nagyon bevállalós pasinak ajánlom, meg azoknak akik már évek óta együtt vannak  és biztosra tudják, hogy milyen illatok tetszenek a párjuknak. 
Itt lehet a legnagyobbat hibázni, főleg mert egy parfüm drága,
 és ha az ajándékozottnak nem tetszik az illat, akkor csak állhat a polcon a "drágaság". 






Ice Love órák

Itt is főleg a színben lehet csak hibázni :)
 Na meg nem mindenkinek jönnek be a szilikonos órák.



Ékszerek

Az ékszereknél arra érdemes figyelni, hogy megnézzük, hogy a párunk arany vagy inkább az ezüst ékszereket részesíti előnyben. 
Pl. én sem szeretem az arany ékszereket. 



Fényképes csoki a Gaffi weboldalról.

Ha nem akarunk nagyon költeni, de azért szeretnénk valami kis ajándékot :)



Pénztárcák / táskák



2 megjegyzés :

  1. Mi a párommal szolidan szoktuk megünnepelni a Valentin napot, inkább közös programokat szervezünk, mintsem ajándékozunk. De emellett én mindig készülök valami kis személyes, kézzel készített ajándékkal is. Egy pár lehetséges DIY ötletet össze is szedtem egy bejegyzésben, ha van kedved olvasd el :)

    http://cheap-and-chic-look.blogspot.com/2012/02/valentin-napi-diy-otletek.html

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Mi is szolidan ünneplünk.
    Bár a párom mondta, hogy menjünk étterembe meg mozizni, úgyhogy nálunk most ez lesz a különleges program :D
    Én is mindig készültem eddig személyes kreatív ajándékkal.
    Egyedül a csoki szokott olyan lenni amit nem én magam csinálom :D
    Úgyhogy szét is nézek nálad, mert imádok kreatívkodni ^^

    VálaszTörlés

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...