#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2013. aug. 19.

Maison de Julietta - Legyél Lolita egy napra!



Ki ne álmodott volna róla, hogy egyszer Lolita legyen?
Nyilván sokunkban megfordult már ez a gondolat, de a Lolita divat igazán lelkiismeretes képviselője rengeteg pénzt áldoz eme "hobbinak". Sokunk nem engedheti meg magának a drága, eredeti Lolita ruhákat, kiegészítőket, cipőket, de erre találtak egy megoldást, amihez nem kell bankot rabolni 
és eladni a szerveidet. :D

Légy Lolita 1 napra!

Augusztus 23-án a Harajuku negyedben a "lolita szalon" ismét megnyitja kapuit az érdeklődők előtt. Az esemény neve "Lolita Nyár Csodaországban".  
Aki igénybe veszi a szalon szolgáltatásait az egy egyedi fotósorozatot is magával vihet, hogy aztán megmutassa barátainak, hogy hogyan is nézne ki talpig Lolita díszben. :D

A Maison de Julietta szalon széles választéka várja a vevőket, mind ruhákból, mind parókákból és cipőkből. Persze komplett lolita sminket is kap az illető, annak minden kiegészítőjével együtt, mint pl. a műszempilla, körmök stb. 

A Basic csomag ára 9980¥-be kerül, ami a szükséges kellékeken kívül tartalmazza még a készülődés közbeni kávét/teát, és süteményt, hogy rágcsálhass valamit a nagy átalakulás közepette.

Jelenleg nagyjából 30 különböző ruhából lehet választani, a ruhák márkája Baby, the Stars Shine Bright és  Alice and the Pirates.

Ha minden elkészült jöhet a profi fotózás. A fotós persze mindenkit remekül beállít, mindenben segít, főleg azoknak a lányoknak, akik sohasem kerültek még reflektorfénybe. 
Az elkészült fotók retusálása is benne van a csomagban, és nagyjából 10 napon belül kapod őket kézhez. 

A szolgáltatást igénybevételét már augusztus 12-től lehet jelezni a boltnak, de figyelem, nem nagyon beszélnek angolul, ráadásul a legtöbb hely már előre le van foglalva, így eléggé sietnie kell az embernek, mert hamar betelik a naptár. A teljes átalakítást a Dea Beauty szalon végzi el, egy nagyon gyönyörű helyen. (Képek lejjebb) 
Az első 50 ember egy különleges ajándékot is kap, mégpedig egy Misako Aoki által forgalmazott testpermetet. 



Árak:


Képek





A bolt elérhetősége:





Képek az együttműködő szalonról







Saját fordítás és szöveg.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...