#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2013. júl. 5.

Üde pasztellszínek nyáron is




2013 tavaszán igazán divatos színnek számított a pasztell. Szinte minden üzlet tele volt a menta, levendula, púderrózsaszín,és halványsárga színekkel. 
Ez a mánia a nyáron sem szűnt meg, mert még mindig nagyon sok gyönyörű pasztell ruhát lehet kapni. Szerencsére a pasztell mindenkinek jól áll, csak meg kell találni azt a színt, ami jól passzol a bőrtípusunkhoz. 
Ez egy igazán nőies , finom szín, amiről mindenkinek a fagyik, a cukorkák és a balerinák jutnak az eszükbe. 
Már itthoni viszonylatban is egyre népszerűbb ez a szín. 
Pl. Mesi és Panni is gyakran hordja ezt a két színt, ami szerintem remekül illik hozzájuk. :)
Imádom az összes pasztell színű cuccukat. :D



Tehát a pasztell nyugodtan lehet akár a te kedvenced is. :)
Rengeteg stílusban lehet kapni pasztell színű darabokat, szóval a saját stílusodat ettől még nem adod fel. 
Ha gondolod teljesen pasztellbe is öltözhetsz, de ha ez neked már túl cukros-fagyis hatást keltene, akkor párosíthatod egy semleges színnel is pl. feketével, fehérrel, barnával. Ezekkel nem tudsz melléfogni. 
Ha pedig még ez is sok neked, akkor bátran szerezz be pasztell árnyalatú kiegészítőket, sminket, körömlakkokat. :)


A legkedveltebb pasztell árnyalat még mindig a púderrózsaszín, és drapp. (nah meg a menta)
Ezek jól mutatnak egy lebarnult bőrön, de a fehér lányokon is nagyon sikkesen, nőiesen tud állni. :)
A fazont és az anyagot persze nem árt jól eltalálni.
Az ilyen színeknél gyakran előfordul, hogy áttetsző az anyag, így egy sötétebb nadrággal, szoknyával elég furán hat amikor átlátszik a felső anyaga. De valaki még ebből is előnyt kovácsol, és direkt arra megy, hogy átlátszódjon az adott felső például. :D


Ha igazán be szeretnél hódolni a pasztell őrületnek, akkor nem lehet elfelejteni a divatos pasztell árnyalatú kozmetikai termékeket sem. Már rengeteg márka kidobott pasztell színekből álló kollekciót, aminek mi nagyon örülünk is. :D
A mentazöld és a rózsaszínes árnyalatok szinte mindenkinek jól állnak.
Frissességet és üdeséget kölcsönöz a szemeknek, és nyáron megkönnyebbülés,hogy kicsit vékonyabb rétegben is tudunk sminkelni, úgy, hogy a divatot is tudjuk követni egy időben. 
Ha olcsón szeretnénk pasztell színű sminkeket venni, akkor az essence és a catrice háza tájékán mindig rábukkanhatunk egy-egy ilyen színű szemhéjpúderre vagy körömlakkra. :)



És, végül a pasztell kört be kell zárni egy jó kis pasztell árnyalatú manikűrrel. :D
A japán Nailr Art magazinban szinte kivétel nélkül találunk körömdíszítéseket a pasztell árnyalatokban. 
Aki körmözéssel foglalkozik annak nem árt tudni pár szép pasztellpárosítást, úgyhogy nézelődjön nyugodtan az oldalon a körmös magazinokban. :)
Mivel ez a stílus az igazán nőies dolgokat tükrözi, ezért a legjobb műköröm típus a lekerekített körmök.
A túl hosszú manapság divatos "stiletto" körmök nem igazán illenek össze a nőies, visszafogott jeggyel a nagyon hegyes végek miatt, persze, akit ez nem érdekel, az nyugodtan kérjen stiletto körmökre is pasztell színösszeállítást.  :)





Japánban a pasztell őrület már egy ideje zajlik, mivel a két legnépszerűbb öltözködési stílus a Pastel Goth és a Fairy kei lett. Mindkét stílusnak az alapja a pasztell színek. 
Még a Fairy kei stílusúak gyakran teljesen pasztellbe bújnak, addig a Pastel Goth-ok gyakrabban párosítják feketével a szerelésüket. Bővebben a 2 stílusról Itt olvashatsz. 
Már európában és Amerikában is egyre gyakrabban hódolnak ennek a stílusnak. Külföldön főleg a pastel goth-nak van most nagy divatja. Nagyon sokan választanak pasztell parókákat, vagy szőkítik be a hajukat és festik a pasztell szín egyik árnyalatára. 
Személy szerint nekem a pasztell színek a legjobban fehérrel és feketével tetszenek. Mindig is jobban szerettem a kontrasztokat az öltözködésben. :D 
Ritkán öltözök teljesen világos árnyalatokba. Bár manapság már megpróbáltam a feketét elkerülni, úgyhogy pár pasztell és barack árnyalatú cuccot sikerült beszereznem a nyár jegyében. :D
Majd fogok róluk mutatni képet is. 


Remélem tetszett a kis összeállításom a  pasztell-ről. :)
Bátran hordjatok pasztell színeket ti is! ^^
Nektek van már valamilyen
 ruhadarabotok/kiegészítőtök a pasztell valamelyik árnyalatábamn? 


XoXo
Annie


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...