#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2012. márc. 25.

Mostanában történtek - drága cicám

Sziasztok!
Mostanában nem sok dolog történt. Na jó, ami történt, az eléggé megviselte/megviseli a családot, ugyanis a macskánk hirtelen nagyon beteg lett. Az orvos azt mondta, hogy ő már nem tud rajta segíteni, úgyhogy most kb. végignézzük szegény haldoklását :(  (szerencsére elvileg nincsenek fájdalmai, csak nagyon gyenge) 
Ő amúgy egy fekete cica, aki kb. 10 éves. A pontos korát nem tudjuk, mert talált macska volt. Nagyon kis idióta, állandóan bolondozott, imádta mindenki. Még olyanok is akik nem szeretik kifejezetten a macskákat.  Mindenkit megnevettetett a hülyeségeivel. Még egy ilyen macska nincs az biztos.
Egyszer leesett az erkélyről (5 emeletes panelban lakunk ) de nagy szerencséjére beesett egy másik erkélyre. Nagyobb baja nem lett, "csak" letört az egyik foga, de amúgy megúszta. Kb. 1 hétig kerestük az egész városban, és erre ott volt  kb. 10 méterre tőlünk. Úgyhogy mindig nagy szerencséje volt ennek a macskának, most is csak reménykedünk benne, hogy valami csoda történik és még is jobban lesz. Még régebben a Converse fotópályázatán is nyertem vele egy cipőt, úgyhogy ő is szerencsét hozott nekem. :)
A mi családunk nagyon nagy állatbarát, szinte minden állatunk volt már amit lehet lakásban tartani, kivéve a kutyát. De a kutya is csak a macskák miatt nem jöhetett :D Pedig nagyon sokáig kínoztam anyáékat hogy had legyen egy Husky-m! ><  
A macskámat Töki-nek hívják. Elég vicces név, mindenki röhögni szokott rajta, de igazából véletlenül alakult így ez a név. Anya nem akarta Tökit megtartani, mert volt már ugyebár egy macskánk, de mivel kiskorában nagyon csúnya volt szegény, senki nem akarta örökbe fogadni, így nálunk maradt. ( úgy nézett ki, mint egy denevér xD ) Régebben szinte minden kiscicát felhoztam a lakásba, hogy csak adunk neki enni és utána keresünk neki gazdit.  Tökivel is ez lett volna a terv. :D
Anya meg  folyton csak  "Tökös"-nek hívta, mivel soha nem volt még fiú macskája. :D 
Úgyhogy a hónapok során csak a Töki névre hallgatott :) 
de mindegy illik rá ez a név. 
Töki amúgy szívbetegségben szenved. A szívbillentyűi nyitva vannak az orvos szerint. Ezért ő soha nem is volt olyan futkározós macska, mert nagyon gyorsan kifulladt és utána lihegni kezdett. Most pedig víz van a hasában, amit vízhajtóval próbálunk rendbe hozni, de sajnos eddig nem használt. :(  Attól félünk, hogy a víz eléri a tüdejét, akkor pedig már az orvos sem tud rajta segíteni. 
Hát mindenesetre mi még reménykedünk, hogy felépül, én is hajnalig kijárkálok megnézni , hogy lélegzik e még. Jó lenne, ha még élhetne néhány évet. Igazán megérdemelné. Sokkal jobban is, mint néhány ember... 




2 megjegyzés :

  1. Szegény cicus, jobbulást neki. Használd ki midnen egyes vele töltött percedet, mert nálunk a tengerikucu lett beteg, dokinál is voltunk, de nem élte túl. Tegnap este meghalt, ma eltemették, de én nem mentem, mert nem bírtam volna végignézni. Egész nap sírok, hullámokban jön rám, és mindenről ő jut eszembe. Remélem a te cicád meggyógyul és továbbra is szerencsét hoz neked :)

    VálaszTörlés
  2. oh szegény tengerimalacka :(
    Őszinte részvétem.
    hát igen a sírásról ne is beszéljünk az egész család 1 hete bőg, minden nap kb.
    Nagyon sokat vagyunk vele, de sajnos úgy elbújik, hogy nem tudunk hozzáférni. Az is öröm, ha néha előmászik

    VálaszTörlés

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...