#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2012. nov. 14.

Meghívó a Csuzdi Wired Bags szériabemutatóra



Sziasztok!
Tudom, hogy kicsit későn szólok, de én is csak nemrég értesültem az eseményről! : )
A blog és a blog olvasói meghívást kaptak a bemutatóra, ahol Csuzdi Judit táskáit fogják bemutatni. Szerintem nagyon érdekesek a táskák, érdemes elmenni az eseményre. :)

Bővebben: 

Két jó hír: az egyik, hogy a magyar kreativitás kimeríthetetlen, és folyton felbukkannak fiatal alkotók, akik életképes és őrülten egyedi ötletekkel jelentkeznek. A másik, hogy a válság kellős közepén is vannak olyan bátor indulók, akik éppen most lendülnek be igazán. A Csuzdi Wired Bags is egyike az ilyen feltörekvő vállalkozásoknak.

Csuzdi Judit, a táskák tervezője, a márka megálmodója divattervezést tanult, és eleinte ruhákkal foglalkozott, de ebben a műfajban nem találta azt a karakteres egyediséget, amit szeretett volna. Egyszer megakadt a szeme egy használaton kívüli vasalózsinóron, elkészült az első táska, és megszületett az az ikonikus egyediség, amely azóta is összetéveszthetetlen jellemzője Csuzdi Judittáskáinak. Ez tette lehetővé, hogy eleinte Judit válláról kapkodták el a táskáit, és egyetlen buliból sem tudott úgy eljönni, hogy legalább egyet ott helyben meg ne vettek volna tőle, és további megrendeléseket ne kapott volna.  Ez nem csoda, hisz a táskák magukban hordozzák azt a kis szikrát, amire a kábelekből is asszociálunk.

A brand kézműves technológiával készített táskákat jelent, amelyek mindeddig egy kis varrodában készültek. 2012 októberében jött ki az első olyan széria, amely már ipari gyártási technológiával készül, mégpedig szociális foglalkoztatásban dolgozó képzett bőrdíszművesek keze munkájával, akik csökkent munkaképességű kiváló szakemberek. A Csuzdi Wired Bags számára teljesen tudatos választás volt ez a fajta társadalmi felelősségvállalás, valamint fontoshogy a termékek hazai gyártásban készüljenek.

A szemtelenül szabad, vidám darabok, amelyek ötvözik a pop art világát napjaink urbánus kultúrájának életérzésével, egyfajta fricska, játékos, frivol lázadás a konvencionális ellen, mégis gyakorlatilag minden korosztálynak szólnak. Tiniktől az egyetemistákig, a fiatalos divatot kedvelő, bevállalós középkorúakig. Könnyed, mégis impulzív felelőtlenségük egyszerre provokál, ugyanakkor az örök fiatalt hozza elő a divat iránt nyitott nagyközönségből. 

Az új Csuzdi Wired Bags szériát egy koccintással egybekötött szériaindító buli keretében szeretnénk a sajtó képviselőivel, bloggerekkel, barátainkkal megismertetni, Pest egyik legexkluzívabb lakásában.  
Időpont: 2012. nov. 15. csütörtök, délután 6 óra
Cím: VI. ker., Városligeti fasor 40. csengő: 123

Kapcsolat: Csuzdi Judit  judit@csuzdi.com

Sajtókapcsolat: Babarczy Veronika ∙ +36 30 29 220 29 ∙ babarczy.veronika@gmail.com

Csuzdi Judit 29 éves független alkotó. 2010 óta készít táskákat. Alkalmanként több más tervezővel együttműködve dolgozott különböző iparművészeti alkotóközösségekben, jelenleg a saját márkáját építi. A táskák mellé hamarosan kiegészítőket is tervez forgalomba hozni, többek között ékszerek, lámpák, egyedi bútorok szerepelnek a tervei között.




Ha szeretnétek ott lenni az eseményen, akkor kérlek ide kommentben írjátok meg, mert le kell adnom a listát! :) Remélem páran ott lesztek! :)


3 megjegyzés :

  1. szia, én írtam facebook-on, hogy szívesen elmennék, barátnőmet vihetem? bár ő nem blogger:-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igen, igen a blog és a blog olvasói is jöhetnek meg bárki más :)
      Úgy néz ki én is ott leszek a párommal ^^

      Törlés
    2. én már elterveztem, hogy megyek, de közbe jött valami, amit borzasztóan sajnálom, élek-halok a táskákért:((((

      Törlés

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...