#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2012. aug. 23.

Dorama ajánló - Last Friends



Sziasztok!
Az Life c. dorama után a másik kedvenc doramámat szeretném nektek bemutatni. Ez nem más, mint a Last Friends. A műfaja dráma, és 12 részből áll. 


Történet
A sorozatnak 5+1 főszereplője akad, akiknek az életét mutatja be. 
Mind a hatuknak vannak titkaik, sokszor érzik magukat szerencsétlenül. 
A történet fő mozgatószála Michiru és párja Souske. Souske nagyon szereti Michiru-t, ezért a születésnapján megkérdi, nem költözne-e össze vele. Michiru nagyon örül neki, ugyanis az anyja alkoholista, és mindig más-más pasit hoz a házukba. Michiru tehát repdes az örömtől, és ekkor jön még egy váratlan fordulat. Összetalálkozik Ruka-val, a volt iskolatársával, aki a mellesleg legjobb barátnője volt a suliban. Nagyon örül neki, mert tényleg a legjobb barátok voltak annak idején. Ruka kinézete eléggé fiús, és még fiúsan is viselkedik ráadásul. Kiskora óta motocrossozik, álma, hogy megnyerje a Japán motocross versenyt. 


Ruka a barátnőjével Eiri-vel él egy nagy lakásban, és éppen egy másik lakótársat keresnek. Ruka összetalálkozik Takeru-val, a sminkessel, és kapva a lehetőségen beköltözik Rukáékhoz a lakásba. 
Időközben jön még egy szereplő, akit nem árulok még el, hogy ki, de az ő sorsukat mutatja be ez a kis 12 részes szösszenet. 


Michiru nagyon örül, hogy van egy szerető párja, és megtalálta a legjobb barátnőjét is a napokban. Ekkor Souske váratlanul bekattan és féltékenységi jelenetet rendez, aminek az eredménye az, hogy Michiru-t nagyon megveri. Megígéri, hogy többet nem bántja a lányt, Michiru pedig el is hiszi neki. 
Ezek után jönnek a bonyodalmak, ugyanis Ruka rájön az álszent Souske valódi énjére. 


A sorozat Openingje nagyon jól sikerült. Sőt a dorama soundtrackja is elég jó. Kellőképpen fokozza a feszültséget. Kb 4-5 meghatározó dallam hangzik fel a sorozatban, ami 12 részen keresztül kicsit unalmas lehet. Nekem mondjuk nem volt unalmas, mert még ezek után csengőhangnak is beraktam az egyiket. :D
Érdemes megnézni ezt a sorozatot, mert valóban olyan dolgokról van szó, amik bárkivel megtörténhetnek. Sajnos a nők tényleg sokszor megvakulnak a szerelemtől  és olyat tűrnek el a másiktól, ami valójában már nem normális.  


Magyar felirat


Videó
Ízelítő a sorozatból

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...