#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2012. aug. 23.

Anime ajánló - Natsuyuki Rendezvous



Sziasztok!
Már rég volt anime ajánló, úgyhogy most itt az ideje. :D
Egy 2012-es, 11 részes animét hoztam nektek, ami még jelenleg fut, de 6 rész már elérhető magyar felirattal az Animeaddicts-on. A címe Natsuyuki Rendezvous, és a dráma, mindennapi élet, tragédia, josei kategóriába sorolható. Én eddig még csak néhány részt néztem meg és már így is a szívembe lopta magát, úgyhogy ezért is írok róla nektek.



Történet
A főszereplő 22 éves Hazuki Ryuusuke, akinek már egy ideje az a szokása, hogy betér a közeli virágboltba és vásárol egy picike cserepes növénykét. A furcsa szokása nem a virágok szeretete miatt van, hanem mert nagyon tetszik neki Shimao Rokka, a virágüzlet tulajdonosa



. Hazukinak nagy mázlija van mert a virágboltba éppen keresnek egy kisegítőt, természetesen Hazuki kapva a lehetőségen elmegy és meg is kapja az állást. Kezdetben azt hiszi, hogy ezzel már közelebb is került élete hölgyéhez, de ekkor jön képbe Shimao Atsushi, akit nem árulok el, hogy kicsoda, de majd meglátjátok, ha megnézitek. :P  A történet ugyan dráma kategóriájú, de azért Atsushi hülyeségei azért csempésznek némi vidámságot az animébe.




Magyarul elérheted itt:


Video
Kedvcsináló az animéhez

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...