#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2012. máj. 7.

HibisKiss - Crazy Rumors ajakszínező teszt



Sziasztok!
Ezt az ajakszínezőt a Sweetsation Therapy-tól kaptam tesztelésre. 
Ezelőtt még soha nem találkoztam ezzel a céggel, és a Crazy Rumors márkával sem. A neten utánanéztem egy picit, és úgy láttam, hogy a külföldiek körében elterjedt ez a márka. Az ajakszínezőt a google-n talált színskála alapján választottam. 


A cégről röviden: 

A Sweetsation Therapy natúrkozmetikumai organikusak, természetesek, és illatosak, jó érzés őket használni. A föld és a tengerek legértékesebb ajándékait gyűjtötték össze elkészítésükhöz. Illatuk egyaránt táplálja a testet és a lelket. És ami a legfontosabb, biztonságosak az anyukák és a babák számára, és mindenki másnak is, aki egészségesebb megoldást keres bőre mindennapi ápolására. A Crazy Rumors ajakápolói és színezői a legtisztább organikus és vegán alapanyagokból készülnek és nemcsak hatékonyak, de nagyon finomak is!

Az Ajakszínezőről
"A kedvenc ajakbalzsamod természetes ásványi színezékkel felturbózott változata. Organikus hibiszkuszillat, gyönyörű szín!"

A becses neve HibisKiss. Ez utal arra, hogy a hibiscus növény megtalálható benne. Külön öröm, hogy nem tesztelnek állatokon, (ezt nagyon a szívemen viselem) ezt jelzi is a csomagoláson lévő nyuszi figura. 
Én a Coral színűt választottam, ennél van még egy világosabb árnyalat is a Pearl. Sokáig vacilláltam, hogy melyik legyen, de végül a sötétebbik coral-ra esett a választás, mert  megmondom őszintén én nem hittem, hogy egy ásványi ajakápoló annyira nagyon pigmentált lenne. 
Meglepetésemre kellemesen csalódtam, mert a picike ajakszínezőnek nagyon jó és erős színe van. Sőt az én számon még sötétebb is, mint amire gondoltam. :D Pici csillámok felfedezhetőek benne. Az állaga is elég kellemes, de ez nem is csoda, mert shea vajat tartalmaz. Könnyen kenhető.
Az illata nagyon fincsi, még nem éreztem ilyen illatot, de tényleg kellemes. 
Az ajakszínezőnek nincs különösebb íze, de nem is keserű, mint egy rúzs. 
Szerintem nagyon jó kis ajakszínező, nekem így elsőre megtetszett. 
Nem nagyon szeretem a rúzsokat, mindig csak színes ajakápolókat használtam, de most különösen örülök, hogy van egy jó kis  ajakszínező natúr változatban is. 
Szerintem hamarosan a Pearl színt is be fogom szerezni, ha elfogy a Coral. ^^
Legjobban még az arcápolási (vagy testápolót)  terméküket próbálnám ki. 
Hát majd egyszer arra is rá kerül majd a sor. :)
Az eredeti ára 1290Ft és minden hónap első hétfőjén ingyen van a szállítás.  :)


Teszt képek


11 megjegyzés :

  1. Szia, kaptál tőlem egy díjat, kérlek nézz be hozzám:

    http://strawberrycheeksanddenimeyes.blogspot.com/2012/05/dijakat-kaptam.html#more

    ^^

    VálaszTörlés
  2. Köszi a tesztet és örülök, hogy tetszik a színező! Jól áll ez a szín, szerintem jól választottál. És igazán szépek a képeid. :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Én nem ismerem ezt a márkát (csak weboldalakon látom), de külföldön 2-3 dollárért adják, nem egy vagyon. Nagyot veszíteni nem lehet vele. Itthon gondoltam h. drágább, de mindenki megrendelheti külföldről is.

    VálaszTörlés
  4. Érdekesség képpen az a termék amit te bemutatsz egy 5-ös skálán 4,2-es értékelést kapott külföldi embertársainktól (jóval olcsóbb ár mellett). Jó volt látni a színt azért, nekem elég pirosas, sötétrózsaszínes a szám alapból, hozzám világosabb árnyalat illene.

    VálaszTörlés
  5. Szia.
    Persze én is láttam, hogy külföldön olcsóbb,
    ( mint általában minden egyéb kozmetikai termék.) :D Sajnos Magyarországnak ez az átka. A külföldi rendeléssel az a baj, hogy elég drága a postaköltség, (kivéve Ebay) ami kb. ugyan annyira jönnie ki, mintha itthon 1290Ft-ért rendelném meg. Max. 100Ft-al lenne drágább, viszont könnyebben jutottam is hozzá. ( Ezt azért mondom, mert én nem vagyok otthon a külföldi netes rendelésekben sajnos, úgyhogy nekem az bonyolult :D )


    Én nem szeretek skálán osztályozni, úgyhogy csak a saját tapasztalataimmal tudok szolgálni, na meg a színnel. :) Amúgy, mint írtam én sem gondoltam volna, hogy ennyire pigmentált lesz, ezért is mertem a sötétebbet választani.
    Alapjáraton én is világosabb színeket szoktam használni, de nembaj ezt is elhasználom, mert végül is nagyon tetszik. :D

    VálaszTörlés
  6. Agidee: Én köszönöm, hogy kipróbálhattam. Remélem a jövőben működhetünk még együtt. :)
    Bármit kipróbálok. :D

    VálaszTörlés
  7. Hú, ez most úgy felcsigázott, hogy rögtön meg is rendeltem. :) A sunset-et választottam. Tök jó, hogy ma pont zöld Hétfő van :). Jujj, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz, de van egy olyan érzésem, hogy minden hónapban bővülni fog a készletem. :O
    Pont, tökéletes nekem, aki megrögzött natur kenceficés.
    És pont mostanában kattantam rá a száj színezés mókára.
    Szóval Isten Áldjon ezért a postért.
    :)

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Én is mostanában kezdtem el a natúr kozmetikumokra rákattanni. Már egy ideje keresgéltem ajakápoló környékén is, de sajnos eddig minden ajakápolóm tartalmazott valami csúnya összetevőt. Örülök, hogy ez tényleg teljesen natúr :)

    VálaszTörlés
  9. Hol láttátok 2-3 dollárért? Akciós? A gyártó 5 dollárért árulja a saját oldalán (nekem 2,8-ért adja és akkor még ide sincs szállítva, plusz a 27% áfa sincs rajta), és szerződés szerint én se adhatom olcsóbban, csak ha kifejezetten engedélyezi az akciót.

    VálaszTörlés
  10. Amúgy persze, lehet szó még együttműködésről a későbbiekben. :-)

    VálaszTörlés
  11. Agidee: Én eddig csak Ebay-en láttam olcsóbban, de várom Névtelen válaszát is. :D Én is kíváncsi vagyok, hogy hol találta.

    Agidee: Rendben az nagyszerű lenne, mindig örülök, ha kevésbé ismert termékeket tudok bemutatni az olvasóknak :)

    VálaszTörlés

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...