#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2016. júl. 8.

Mit gondolnak a japánok az alacsony születési számukról? | Video



Köztudott, hogy Japánban a születési szám aránya igen alacsony. Már egyre több prefektúrában alakulnak ki  "szellemvárosok" , ahol egyszerűen elfogynak az emberek. 
De mit is gondolnak a japán emberek a saját problémájukról?
Ebben a videóban egy kis betekintést nyerhettek! 


 
A videóban kitérnek arra, hogy Japán még mindig nem túl elfogadó a publikusan adott csók, kézfogás, avagy a szerelem kifejezésének eszközeire nézve, ezért megnehezíti, hogy egy pár igazán magára találjon.  A videóban lévő hölgy szerint nyitottabbaknak kellene lenniük, habár ő is elég kényelmetlenül érezné magát, ha nyilvánosan kellene csókolóznia valakivel. 

Másik vélemény szerint a Japán cégek sem támogatják a szülőket, nem elfogadóak velük szemben, pedig sok nő szeretne gyereket, de emiatt sem szülnek nyugodt szívvel. 

Ezen kívül még megemlítik azt is, hogy az élet túl drága Japánban, sok a probléma az iskolában,munkahelyen és a házasságkötés is eléggé későbbre tolódott az emberek életében. Plusz Japánban már annyi a szórakozási lehetőség, hogy az emberek egyedül is elvannak, nem gondolnak gyerekre. 

A taníttatás is az indokok között szerepel. Szerintük túl drága egy gyerek iskoláztatása, ami ugye Japánban nagyon fontos, ezért nem akarnak sok gyereket. Habár érdekesség, hogy a videóban átlagosan 2 gyereket szeretnének az interjút adó alanyok. 

Nektek mi a véleményetek erről a problémáról? 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...