#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2015. júl. 9.

Koreai kozmetikumokat árusító webshopok


Sziasztok!
Szerencsére már Magyarországon is egyre többen rájöttek, hogy a koreai kozmetikumok bizony 80-90%-ban jobb minőségűek, mint az itthon kapható termékek. Ázsia már jóval előttünk jár, így a legtöbb termékük már kifejezetten paraben, alkohol és egyéb károsító, irritáló összetevőktől mentes. Itthon sajnos a drogériák polcain nagyon nagyon nehezen találhatunk ilyet, többnyire babáknak való termékekben. Csak pár kozmetikai vonal képviseli ezt a "mindenmentes" vonalat kis hazánkban. 
Itthoni blogger vonalban Viki (Oh my brush)  hozta be az áttörést koreai fronton, aki egy csomó hasznos tesztet szokott hozni. 
Ezzel a kis bejegyzéssel megkönnyíthetem a dolgotokat, ha olyan webshopokat kerestek, ahol hozzájuthattok ezekhez a szuper koreai termékekhez. Ha a listán kívül tudtok említésre méltó webshopot, írjátok meg bátran! ^^



► KOLLECTIONK



A KollectionK egy igen népszerű weboldal a külföldiek körében. Az ügyfélszolgálat nagyon gyors, ha bármi kérdésed van, angolul írhatsz nekik, hipp-hopp válaszolni fognak. A szállítás viszonylag gyors, 7 dollárért 7-30 napos szállítási időt ígérnek, még expressz szállítással 3-7 napot, viszont ennek ára kicsit borsosabb 27.90 dollár. Az árak közepesek, vannak kicsit túlárazott termékeik, de rengeteg akciójuk van, amit érdemes lehet kihasználni. 


► WISHTREND

A WISHTREND már Magyarországon is egyre népszerűbb a bloggerek körében. A 69$ feletti ingyen shipping sokak szerint csábító. Rengeteg termék megtalálható a webshopban, sőt ritkább márkákat is megtalálhatunk. A webshop egyik fő különlegessége a "WISH BOX", amiben szuper jó termékeket kaphattok meg, olcsóbb áron. Ha jól tudom egyes termékek ingyen szállítás címkével vannak ellátva, tehát, ha még plusz nem ingyen postás termékeket pakoltok a kosárba, akkor valószínűleg az egész csomag ingyenes lesz, bevallom ezt a webshopot még nem próbáltam ki, de itthoni körökben csupa jókat olvastam róla.

Kattints a bannerre és nézz körül! ^^
Ha szeretnél vásárolni, használd fel az 5$ (1350Ft) értékű kuponkódot!
5$ kedvezmény! KÓD: 136612707





► JOLSE


A Jolse webshopról szintén csak jókat hallottam. Az ingyenes szállítást persze kicsit megsínylik az árak, én picit drágának találom egyes kozmetikumok árait, viszont a vevőbarát fogadtatás az átérződik az egész webshopon, ami szerintem az egyik legfontosabb dolog. A webshop egyébként nagyon jól felépített, az egyik kedvenc részem az OFFICIAL REVIEW, ahol rengeteg termékről nézhetünk swatch-okat. Szerintem nagyon hasznos, minden kozmetikai oldalra kellene ilyen. 
Plusz jópont a shop részéről, hogy 2 dollárért nyomkövetést lehet kérni az amúgy ingyenes posta mellé. Egyébként náluk is rengeteg akció szokott lenni, 2 + 1, wholesale stb. Ja és azt sem hagynám ki, hogy rengeteg kis ajándék mintát szoktak küldeni! : )
Vikinél és Tindigónál is lehet látni innen rendeléseket, és ők sem mondtak még rosszakat erről a webshopról. 


► COSMETIC-LOVE

A Cosmetic-love az egyik kedvenc webshopom. Az árak szuperek, de komolyan, és ehhez még az is hozzá jön, hogy ingyen szállítás van. Nem kell minimum összeget elérni, ha csak egy 5 dolláros kis valamit rendelsz, akkor is ingyen szállítást kapsz, ami szuper.  Folyamatosan akciók vannak, pl. mintatermékek féláron, 20-tól 50%-os akciót is mindig lehet találni. Egyébként ők is nagylelkűek a mintákkal, biztosan minden rendeléshez adnak néhány mintaterméket. 



► RoseRoseShop




Ez a webshop is ebay eladóként kezdte munkásságát, de azóta felfejlődött, és saját weboldalt is indított. Még nem rendeltem tőlük, de az áraik egész jók, és a shipping sem túl drága. Nagyjából 2-3 ezer ft a shipping, szóval, ha már ketten összeálltok is eléggé megéri. Nagyon sok akció szokott a weboldalon lenni pl. 50%-os ETUDE HOUSE akció, de az ebay oldalukon is vannak "sale" termékek, amik jó pár száz ft-al olcsóbbak. Az árak won-ban vannak megadva, de senki ódzkodjon ettől a dologtól, a termék árát kell osztani 3.93-al, és így kapod meg a forintosított árat. De ha beírod keresőbe, hogy koreai won átváltó, akkor az első linken még pontosabb eredményt kaphatsz. 


► Beautynet Korea



Az egyik leghíresebb webshop hazánkban is. Szerintem a legtöbb blogger vagy hazai koreai kozmetikum vásárló ismeri már ezt az oldalt. Nem véletlenül népszerű. PayPal vásárlás itt is lehetséges, és a szállítás pedig ingyenes. Az árak közepesek, nyilván drágábbak, mint ahol szállítást is kell fizetni, mivel valahol be kell hozni a szállítási költség árát, ami mint tudjátok nagyon drága. Még itthon is egy 200 grammos termék ajánlva való feladása is majd ezer ft körül van, szóval Ázsiából 2-3 ezres szállítási költség egyébként nem mondható drágának. 


► TESTERKOREA



Aktuális kedvencem, mivel az árak szuperek, de tényleg. Itt sajnos van postaköltség,ami súlyhoz van kötve, de 2-3 ezer ft még így sem drága, pláne, ha ketten hárman rendeltek együtt. Most fogom leadni az első nagyobb rendelésem, úgyhogy remélem marad a pozitív benyomásom róluk. Mintaterméket hol adnak, hol nem. Nem tudom, hogy mitől függ, remélem én kapok párat, mert ki akarok próbálni új koreai kozmetikumokat, és ehhez tökéletesek a pici mintatermékek. 


►Eopenmarket

Itthoni bloggerel körében olvastam erről a webshopról. Nem olvastam még róla negatív kritikát, úgyhogy szerintem bátran rendelhettek tőlük is. Itt is ingyen szállítás van, plusz rengeteg mintaterméket és ajándékot szoktak adni a rendelés mellé, az összegtől függően. 


►Korea Depart


A korea depart 2000 óta működik, szóval a 15 éves hátterük eléggé stabilizálta a webshop hátterét. Külföldi bloggerektől láttam haul videót, és ők nagyon szeretik ezt a webshopot. Sajnos itt Európában mi olyan zónába esünk, ami szállításügyileg elég drága. 1kg-os csomag esetén 3 ezer ft-ot kell plusz szállítást fizetnünk. Minden rendeléshez adnak ingyen mintákat. Ez a webshop annyiban különbözik a többitől, hogy fincsi koreai ételeket és divatos ruhákat is meg tudunk rendelni. 

►MEMEBOX


A MEMEBOX a koreai "zsákbamacska" dobozairól híresült el. Magyarországon is volt egy idő, amikor mindenki vásárolt egy ilyen dobozt. A dobozok tartalma változó, az ár is attól függ, hogy hány db teljes kiszerelésű termék található benne. Rengeteg kupont osztogatnak egyébként a bloggereknek is és még a hírlevelekbe is, amivel akár 2ezer ft-ot is meg lehet spórolni, ha odafigyel az ember az akciókra. A dobozok mellett természetesen megtalálhatóak a legtöbb ismert koreai márka termékei is. 


Ennyi lett volna az összefoglalóm, remélem tudtam vele segíteni nektek. 
Én egyébként teljes nyugalommal szoktam ebay-ről is rendelni, úgyhogy, ha szeretnétek hasonló módon bejegyzést, csak megbízható ebay eladókkal , akkor írjatok kommentet. :)



6 megjegyzés :

  1. Szia,megbizható Ebay eladókról szeretnék egy listát kérni^-^
    Köszönöm.
    Üdv: Iza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bella!
      Jövőhétre várható a cikk belőle, mert többen is kértétek! :)

      Szép napot!
      Annie

      Törlés
    2. Kicsit nehezebb az ebay-es eladókat összeszedni, úgyhogy egy kis türelmet kérek! :)

      Törlés
  2. Kedves Annie!
    A segítségedet szeretném kérni. Úgy gondolom, hogy ha valaki, akkor te tudsz segíteni nekem. A Coregen cég Dermaheal HSR mezo szérumát keresem. Találtam is az E-bayen viszont furának tartom, hogy az angol eladók olcsóbban adják, mint a honkongiak. A kérdésem az lenne, hogy ismersz-e olyan koreai weboldalt ahonnan tudok ilyen terméket rendelni? Amiket itt belinkeltél a cikkben mindet végigzongoráztam, de sajnos nem találtam :-( . Válaszod előre is köszönöm! B. Bella

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bella!
      Bevallom sosem hallottam még erről a szérumról.
      A cég ugyebár koreai, a szérum elég drága, és a márka sem túl népszerű jelenleg, ezért sok információt nem találtam róla, de talán ezért van, hogy jelenleg a fent említett honlapok nem forgalmazzák ez a szérumot. Ahogy láttam ez a szérum kicsit már "orvosibb" jellegű szerintem emiatt sem fogják a koreai cégek árulni. A cégnek elvileg 130 országgal van kapcsolata, így elképzelhető, hogy az angolok valamiért olcsóbban tudják adni. Sajnos ebay-en kívül nem találtam más opciót. :(
      Talán a cég saját weboldalán kellene megérdeklődni, hátha.
      Ha pedig találok valamit a jövőben, megírom neked :)

      Szép napot!
      Annie

      Törlés
    2. Kedves Annie!
      Igen, ez a szérum profi orvoskozmetikai cucc.
      Köszönöm a válaszod! :-)

      Törlés

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...