#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2015. júl. 5.

Divatos Cardcaptor Sakura táskák júliustól a webáruházakban!

A Cardcaptor Sakura anime nagyon népszerű Ázsiában, ezért már több vele kapcsolatos holmi jött ki, mint pénztárcák, kulcstartók, táskák. A mostani újdonság is két táska, ami bevallom nekem nagyon elnyerte a tetszésem. A masnis kicsit jobban tetszik, de szerintem a fekete táska teljesen elegáns lett, abszolút nem látszik rajta, hogy egy anime ihlette, csak annak tűnik fel, aki jártasabb a témában. :) 


Az első táskát Sakura egyenruhája ihlette. Tomoeda Általános Iskola címere és egyenruhája jelenik meg a táskán. Elöl, a kis arany embléma az iskola címere, a táska oldalán pedig Sakura jellegzetes iskolai egyenruhája látható, ami egyébként kicsi oldalzsebként is funkcionál.


Az anyaga szintetikus bőr. 
A táska belseje pedig mintás. Sakura arca és egyéb szórakoztató figurákat láthatunk. 


A táska valóban inkább az idősebb korosztály számára lett tervezve, hiszen  A4-es papírok, füzetek, dokumentumok méretére lett tervezve, amit egy dolgozó nő is teljes mértékben ki tud használni. 



A másik táska Sakura átváltozásának ruhája ihlette meg. Elsőre talán nem is feltűnő, de a táskán is található két  kis cicafül, ami Sakura jelmezén is ugyan úgy megtalálható. 


A táska szintén műbőrből és poliészterből áll, amit egy aranyos lecsatolható masni dob csak fel igazán. Szerintem nagyon nőies. 


A bélése ugyan olyan, mint a fekete táska esetében. 


Mindkét táska kb. 12.000¥ áron lesz kapható a boltokban, ami nagyjából 27.000 Ft-nak megfelelő összeg. Ez kicsit húzós a mi pénztárcánknak, de Japánban tuti, hogy sikere lesz a két táskának. És nem mellesleg a két táskához illő cipő is megvehető. :) 



Vásárlás ITT


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...