#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2015. júl. 23.

A JustAsia webshop most a csajoknak kedvez! Ajándék körömlakk a készlet erejéig!



Sziasztok! 
Tegnap már Facebook-on megosztottam ugyan, de biztos vannak olyanok is akik, csak az oldalt követik, ezért gondoltam hozok nektek egy kis információt a legújabb JustAsia webshop akcióról. Múlt héten tök jó kis VIXX hét volt, ezen a héten pedig bejelentették, hogy minden vásárlás mellé ajándék körömlakkot adnak. A körömlakkok random kerülnek kiválasztásra. Bővebb információt bemásoltam az oldalukról! 

***
Minden 2000 yen értékű megrendelés mellé most egy szuper körömlakkot is csomagolunk ajándékba!

Csak a készlet erejéig! 

Kedves vásárlóink! Szeretnénk titeket meglepni egy körömlakkal a vásárlásotok mellé, hogy még szuperebbül teljen a nyár! 4 különböző típusú (és azon belül több színváltozatú) körömlakkot csomagolunk a rendelésetek mellé, ha az összeg eléri a 2000 yent! Az összeg postaköltség nélkül értendő! Fiúk! Nyilván nektek nincs szükségetek körömlakkokra, viszont szerezhettek egy kis örömet a barátnőtöknek, testvérnek, anyukának! :)

REVIEW - KÖRÖMLAKK TESZT

Természetesen mi is kipróbáltunk pár színt a körömlakkok közül. Mindegyik gyönyörű élénk színű, ami pedig a fedőlakkokat illeti remekül mutatnak a már kilakkozott körmökön. A fedőlakkokat használhatjátok önmagában is, ha csak egy kis csillogásra vágytok túlzott feltűnés nélkül, de egy sima színes körömlakk felett is nagyszerű hatást lehet elérni velük. A tavalyi divat szerint legtöbbször a gyűrűsujjat hangsúlyozzuk, vagy egy feltűnőbb csillogós díszítéssel, matricákkal, vagy egyszerűen eltérő színnel. Ez a körömfestési divat lesöpörhetetlen lett az elmúlt években, mivel ad egy kis extrát viselőjének. A "Syrup" nevezetű fedőlakkok pici csillámokat, még a "Glitter" típusúakkal nagyobbacska csillámlós pelyheket és apró csillámport kenhetünk a körmünkre. Van egy széles ecsetes lakk típus, ami megkönnyíti a hosszabb körmű emberek életét, ugyanis a széles ecset sokkal jobban követi a köröm valódi formáját. És, hogy mit tehetünk, hogy megőrizzük a kilakkozott körmünk tartósságát? A lakkok élettartalma egy jóminőségű,átlátszó fedőlakkal meghosszabbítható, így akár 1 hétig is tartós maradhat. 




Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...