#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2016. szept. 30.

50 halott 3 hónap alatt egy japán kórházban?!


Egy furcsa jelenség ütötte fel a fejét Kanagawa prefektúra, Yokohamában, az Oguchi nevű japán kórházban. 3 hónap alatt nagyjából 50 halálesetet jegyeztek fel, ami nem kicsit furcsa. A rejtélyt csak fokozza, hogy a halálesetek kivétel nélkül a 4. emeleten történtek. 


Az első eset két idős, 88 éves emberrel történt, akik ugyan olyan tünetekkel hunytak el. A halál beállta után az eredményekből kiderült, hogy mindkettejük vérében olyan vegyszereket találtak, amik egy normál háztartásban tisztítószerként megtalálhatóak. Az FNN meginterjúztatott pár nővért, akik azt állították, hogy a 4. emelet biztosan el van átkozva.  Valószínűleg ezt a tényt, az is befolyásolta, hogy a négyes számról a japánok a "halálra" asszociálnak, mivel a   (ami azt jelenti, hogy  “négy” azt úgy olvassák, hogy “shi”) ami egyezik hangzásra a  (aminek jelentése “halál” és szintén“shi” -nek olvassuk).



A rendőrség már nyomoz a különös eset ügyében. A rendőröknek nehéz az ügyben vizsgálódni, mivel a halottakat, szinte azonnal elhamvasztják, így esélyük sincs alaposabb kivizsgálásra.
Reméljük minél előbb megoldódik a rejtély.



Forrás: http://headlines.yahoo.co.jp/videonews/fnn?a=20160926-00000338-fnn-soci

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...