#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2016. szept. 28.

⦗ FASHION ⦘ Modern víztaszító esernyő Japánból


Mint sokan már tudjátok, Japánban van egy bizonyos tájfun időszak, 
amikor 1 hónapon keresztül esős idő van. Az esővel nincs is nagy gond, inkább a temérdek mennyiségű vizes esernyő szokott bosszantó lenni ezekben az időszakokban. Japán persze elég felkészült, így mindenféle dolog található az üzletekben, állomásokon, ahová a vizes esernyődet teheted. A legtöbb bolt a vizes esernyőknek kikészít átlátszó zacskókat, hogy ne csöpögtesd végig az egész üzletet, máshol pedig konkrétan esernyő szárítókkal is találkozhat az ember.


Természetesen a bosszantó probléma megoldására már ki is találtak egy új fajta esernyőt, ami taszítja a vizet, így nem kell boltról boltra járva bajlódni a becsomagolással és a szárítgatással. 
Az esernyő egy bizonyos hidrofób anyaggal van bevonva, amitől a víz gyakorlatilag lepereg és ezáltal nem lesz nedves egyáltalán. 
A víztaszító esernyőnek két fajtája elérhető Japánban. Az egyik kb. forintban átszámolva 11.000Ft, a másik összecsukható fajta pedig 14.000Ft-ba kerül. Ez kicsit húzós ár egy esernyőért, de biztos lesz rá vevő még így is. 



* Videó* 



Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...