#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2016. okt. 4.

Krispy Kreme | Limitált Halloween-i fánkok Japánból


Dinnyés szódás szörnyeteg és lila sárral töltött Múmia. Ezek a félelmetes ízek fognak a boltokba kerülni Októberben, Halloween alkalmából. A Krispy Kreme nevezetű népszerű fánk üzletlánc minden ünnep alkalmával előrukkol valami újdonsággal. Ez alól természetesen a Halloween sem maradhat ki. 


▲ A limitált fánkok doboza ismét nagyon szép, így barátoknak, családtagnak tökéletes ajándék lehet.




Egy teljes limitált fánkos doboz 2000 yenbe fog kerülni, amiben egyébként 12 db különböző ízű és fajtájú fánk található. (  kb. 4600 Ft. )
A fánkok önállóan is megvásárolhatóak lesznek, áruk 210 yen, ami nagyjából 480-500 Ft-nak felel meg. 


Megnéznéd, hogy hogyan is néznek ki a fánkok egyesével, és milyen ízűek? 
Akkor klikk a Képek gombra. ^_^ 


Szokásos Jack fej, ami karamell ízű, és csokival van díszítve. A belsejében ínycsiklandozó puding krém található. Nyammi. Állítólag kicsit tortaszerű íze van összességében. 

Az egyik legizgalmasabb Halloween-i figura címet egyértelműen ez a kis lila krumpli kapta idén.
Fehér csokival leöntve, belül pedig gazdagon van töltve lila édesburgonyával. Japánban az édesburgonya őszi íznek számít, így elég sok ételben felhasználják.  

  
És itt az eddig soha nem látott dinnyés szódás szörnyeget keresztnévre hallgató fánk is. A fánkot egy dinnyés ízesítésű cukormáz borítja, amit fehér és tejcsokis máz is borít.  A szeme pedig fincsi mályvacukor. A " szóda" név valószínűleg utal a dinnyés kólára, mivel vélemények szerint nagyon hasonló a dinnyés ízesítésű limitált coca colára. 

A következő a "Halloween Sparkle" nevet kaptam. Igazából egy szokásos fánk, ami a Halloween színeiben pompázik. Állítólag puding ízesítésű. 


A következő fánk neve "The Spider Chocolate Custard". Ez a fánk a csokoládé szerelmeseinek fog kedvezni, hiszen csokis mázzal van bevonva, rajta pedig fehér cukormáz található "háló " gyanánt. A fánk belsejében isteni puding található. Az összes fánk közül ez a legédesebb. 

▼ Honey Glaze fánk a Krispy Kreme cég egyik leghíresebb fajtájú fánkja. Ez egy egyszerű mézes bevonatú fánk, ami Halloween alkalmából mályvacukor szemmel van díszítve. 


Forrás: http://grapee.jp/


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...