#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2016. okt. 28.

[FASHION] Erszényes pulcsi macskatartóknak



Mostanában szerencsére kedvező volt az időjárás, de azért beláthatjuk, hogy az ősz visszafordíthatatlanul ideért. A cégek ilyenkor próbálnak előrukkolni jobbnál jobb őszi-téli kiegészítőkkel, ruhákkal, dekorációkkal. Japánban, ha mondhatom ezt elég nagy macskaőrület van. Láthattunk már macskakávézót, macskás kesztyűt az előző posztomban. És most itt van ez az űber aranyos macskás pulcsi is, amiben kedvedre hurcibálhatod a kiskedvencedet. 



A képen látható, hogy akár 12 kilós macskát is cipelhetsz benne, meg sem fog kottyanni a pulcsidnak. Persze alternatív eszközként is lehet használni, mint a nehéz palackok cipelése. Kreativitás kérdése, hogy ki mire használná. 


A pulcsinak a bélése extra finom, puha anyagból van, hogy a cicus a lehető legkomfortosabban érezhesse magát a kis "erszénykében". A pulcsi elvileg olyan anyagú, amiről könnyedén leszedhető, leporolható a macskaszőr. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de az én macskám egy ilyet tuti nem vállalna be. :D Mivel eléggé öntörvényű, nem szereti, ha csak úgy beleteszem valami olyan dologba, amibe nem ő saját akaratából mászott bele. :D Valószínűleg ez nem lenne egyedi eset. 


A pulcsi két változatban érhető el, szürkében és sötétkékben. 
Az áruk 8000¥, ami kb. 18.000 FT. ( Akciósan elvileg már 5400 yenért is kapható
Hát igen, mint sok más hasonló eredeti japán termék, ez sem túl olcsó. Biztosan lesznek olcsóbb változatai is, ha a kínai barátaink megalkotják a "sajátjukat". :D 






Forrás: http://www.unihabitat.jp/products/upa36f/


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...