#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2016. jún. 15.

⦗ COSMETIC ⦘ Koreai kozmetikum Wishlist : Nyár | Korean Cosmetic Whislist : Summer


Sziasztok!
Nemrég barátnőmmel összeültünk pár órácskára nézelődni a koreai kozmetikumok tárházában, és arra jutottam, hogy megosztom veletek is, hogy végül mire jutottam, miket szeretnék a közeljövőben beszerezni. 



1) Secret Key Sweet Glam Tint Glow 

Nagyon megtetszett ez a különleges "rúzs", ami egyébként inkább hasonlít egy élénkebb ajakbalzsamhoz "tint" effekttel. Lanolin olaj tartalmú, ami segít megakadályozni az ajkak kiszáradását, és a tint pedig jóval tartósabb színű rúzst eredményez. 

Ár: 1600-1800Ft





2) MIZON Hyaluronic Acid Ultra Suboon Cream 45ml Moisture Wrinkle Improvement

A Mizon krémje Hyaluron-savban gazdag (30%), mélyhidratáló-krém, amely segít a bőr természetes nedvességét visszanyerni és fenntartani. Használat közben feszesíti és simítja a bőrt, megelőzi a mélyebb ráncokat. Hatóanyagai között megtalálható a bambusz és a nyírfa-kivonat.
Bőrgyógyászatilag tesztelt, érzékeny bőrön is használható.
Nem tartalmaz mesterséges illat-anyagokat, parabéneket, színezékeket.A krémes-géles állagú Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Cream működési elve két dolgon alapszik - egyrészt segít visszapótolni a bőr elvesztett nedvességtartalmát, másrészt pedig a bőr védőrétegének erősítésével elősegíti a természetes vízmegtartó képesének növelését.
(Krémmánia.hu)





3) ETUDE HOUSE PROOF 10 EYE PRIMER

Ez egy vízálló szemhéjalapozó, ami képes a legnagyobb melegben is egy helyben tartani a szemsminkedet. Rengeteg bloggernél láttam már ezt a terméket, külföldön és már magyar bloggereknél is egyaránt, úgyhogy a nyári napok alapdarabja lehet ez a termék, legalábbis számomra. 

Ár: 1200 Ft





4) Biore UV Bright face milk sun cut SPF50+

A fényvédelem nagyon fontos , hogy az ember megőrizze bőre természetes szépségét, lassítsa a ráncosodás megjelenésének idejét, és persze védjen a bőrráktól is. Az ázsiai emberek nagyon odafigyelnek a fényvédelemre már kicsi koruk óta, talán ezért is van, hogy egy 40 éves ázsiai hölgy is legalább 10 évet letagadhat a korából. Én Viki és barátnőm javaslatára pécéztem ki magamnak ezt a fényvédőt, mert hamar beszívódik, könnyed állagú is mattít is, ami persze jól jön az én kombinált bőrömnek. 

Ár: 3100Ft





5) HOLIKA HOLIKA MAGIC POLE MASCARA 2X

A Magic Pole szempillaspirál továbbfejlesztett változatai, 2 féle kapható:
#01 Volume & Curl
#02 Long & Curl

Az első változat dúsít, a második változít hosszít, mind a kettő fajta rostokat tartalmaz. Mindkét spirál "Magic Ball" golyócskában végződik, a dúsító keféé nagyobb, a hoszabbító keféé kisebb. Nem kenődnek, nem morzsolódnak, meleg vízzel könnyedén lemoshatóak.
Szemészetileg tesztelt, érzékeny szeműek is használhatják.
(krémmánia.hu)

Ár kb.: 1800Ft-2000Ft

6) Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

A következő termék egy arcmaszk, ugyanis egy FREEMAN márkájú maszkom van csak jelenleg, és az bevallom nem vált be, kicsit túlszárítja az arcom, úgyhogy más után kellett néznem. Egyelőre erre kaptam fel  fejem. A termék egyébként nagyon vicces, mert felkenés után elkezd buborékozni, ezzel tisztítva ki a pórusokat. 

(Az Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask egy egylépéses arcmaszk, mely egyszerre nyitja meg és tisztítja kis a pórusokat. A szénsavas buborékok stimulálják a bőrt, eltávolítják a bőr felső rétegének elhalt hámsejtjeit. A bőr egészséges fényűvé válik, míg az agyagos összetevők mélyen tisztítják a pórusokat. Krémmánia.hu )

Ár kb.: 3000-3600


2 megjegyzés :

  1. És ezeket hol szeretnéd megvenni? Engem is érdekelne a buborékos maszk, ezért kérdezem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írtam egy bejegyzést koreai webshopok néven, én ott nézelődöm, de ha szeretnéd meg tudok rendelni neked bármit a listából a címedre.
      Nemrég nyitottam meg pont a "shopping service" segélyszolgálatomat. :D

      https://www.facebook.com/Kawaii-Mode-Shopping-Service-234426530282963/?ref=bookmarks

      Itt, ha rám írsz, akkor írom a részleteket amennyiben szeretnél valamit rendelni

      Törlés

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...