#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2013. okt. 18.

For Sale - Mangák, tollak, kulcstartók


Sziasztok drágáim!
Szeretnék nektek egy kicsit kedvezni, és jó néhány, eredeti Japánból hozott mangáktól megválni. 
A mangák tökéletes állapotban vannak, az áruk 1600ft körül van.
Ami sorozatban van, örülnék neki, ha egyben vinné el valaki, hogy ne árválkodjon egyedül. Természetesen külön-külön is megvásárolhatjátok a köteteket. :)
A mangákon kivül további eredeti Japán cuccokat is találtok itt a képek között. 
Bármire le lehet csapni. Kommentben lehet foglalni 1 max. 2 napon keresztül.
Aki a leggyorsabb azé a kinézett termék.
Az oldal hivatalos FB csoportjába is fel lett töltve a "FOR SALE" mappa, ahol szintén lehet jelezni , ha valami érdekel. :)

Jó nézelődést! ^^



Battle Royale
(foglalva)

Ismertető

Tizenöt kötetes, 2000-ben publikált alkotás, japán kiadója Akita Soten. A könyv írója Tagucsi Maszajukival közösen készítette
Ha azt hiszitek, a suli már nem lehetne rosszabb, nagyon tévedtek...
A jövőben ugyanis minden évben véletlenszerűen kiválasztott gimis osztályoknak részt kell venniük egy Battle Royale nevű játékban. A szabályok: A diákokat kiteszik egy szigetre. Három nap után csak egyetlen tanuló maradhat életben, vagy az összes túlélő meghal...
Az osztálytársak, sőt még a legjobb barátok is halálos ellenségekké válnak, és fegyverrel a kezükben elindulnak abba a "játékba", mely még a legrosszabb rémálmaikat is felülmúlja.
Azonban Shuuya úgy dönt, hogy kiszáll... Az idő és a diákok száma vészesen fogy... Vajon maga mellé tud állítani elég megbízható embert? És egyáltalán, van kiút a Pokolból?

(wikipedia, manga.hu)

Vélemény:

Erre a mangára nagyon kíváncsi voltam, mivel a könyv eléggé tetszett. 
Kicsit másra számítottam a rajzolást illetően. Mondhatjuk úgy is, hogy nem a megszokott manga rajzstílus. Nagyon szép a kivitelezés. Szépen vannak megrajzolva az emberek.  Főleg a fejezeteknél lévő képek tetszettek nagyon. Mondanom sem kell, hogy kizárólag 18+-os személynek adnám tovább. :D 
Nah jó,  legyen 16. :D Hehe
Vicceltem. De amúgy tényleg vannak benne durva részek, úgyhogy horror műfaj imádóinak szerintem egy kincset fog ez érni. :)








BLEACH
1-2-3

Ismertető

Történet egy 15 éves fiúról, akinek megváltozik az élete, mikor egy különleges lánnyal találkozik. Ichigo egy teljesen hétköznapi srác. Apja egy magánklinikát vezet, ahol húgai kisegítenek. Hétköznapi... azt leszámítva, hogy látja a szellemeket. Ezért a holt lelkek hajlamosak követni őt, a segítségét kérni, amit ő rendkívül idegesítőnek tart. Egy nap, mikor Ichigo a suliból hazatér, egy különös, feketébe öltözött lányt talál a szobájában. A betörő - mert minden bizonnyal csak az lehet -, valami eszméletlen mesével áll elő, miszerint, ő egy Shinigami (halálisten), aki gonosz szellemeket (Hollow) üldöz. Ezt még akkor sem hiszi el Ichi, miután kiderül, hogy más ember nem látja a lányt. Ekkor azonban valami megtámadja a fiú családját. Ichigo felelőtlensége miatt Rukia, a Shinigami harcképtelenné válik. A srácnak, ha meg akarja menteni a családja életét, nincs más választása, el kell fogadnia Rukia erejét, és átmenetileg Shinigamivá kell válnia. Ami ezután történik, az még Rukiát is meglepi. A történtek után Ichigo kénytelen magára vállalni a Shinigamik kötelességét. A fiú először kelletlenkedik, azonban mikor rájön, mennyire sebezhetők az emberek egy Hollow támadásával szemben, elfogadja azt. 

(manga.hu)







Blood+

Ismertető

Néhány évtizeddel járunk a Blood: The Last Vampire történései után. Otonashi Saya elfelejtette a múltját, s látszólag normális középiskolásként él a fogadott családjával Okinawán. Csak a rémálmai emlékeztetik, hogy korábban egy erőszakos életet élt, s a múlt árnyai egyre kísértik, s ébresztgetik benne a kegyetlen harcost.

A kiropteránok (a szó a latin Chiroptera (denevér) szóból ered. Vérszívó, vámpírszerű szörnyek) és az emberiséget tőlük védelmező Red Shield közti háborúba csöppen hamarosan. Ebben az áldatlan helyzetben minden egykori tudására szüksége lesz, hogy eredményesen tudjon harcolni ezek a szörnyek ellen. Közben a visszatérő emlékei is kezdik egyre jobban kísérteni a jelenét...
(Animeaddicts)


Véleményem:
A mangába lapozva azt kell, hogy mondjam nagyon szépen kidolgozott mű. 
Szerencsére a háttereket sem hagyták üresen, vagy vázlatosan. 
Nagyon szép, misztikus, horrorszerű lapokat láthatunk. 
Az animéhez nagyon hű maradt, minden szereplő pontosan úgy néz ki a mangában, mint az animében. 
Akik szeretik a vámpíros, horror, misztikum műfajt, azoknak ajánlom! :)







 
DEATH NOTE
1-2-3









Detroit Metal City

Ismertető:

Negishi egy igazi lúzer. Tokióban tanult, élete álma volt, hogy csatlakozhasson egy menő fiúbandába és popdalokat énekelhessen, gitározhasson. Iskolásévei után álmai túlnyomó részt teljesültek, egy apró különbséggel. Nem popcsapatba került, hanem ő lett a death metált játszó Detroit Metal City (D.M.C.) frontembere (vagy inkább démona?), II. Johannes Krauser. Romantikus tengerparti éjszakák helyett szülei megcsonkításáról és megerőszakolásáról énekel, nem is csoda, hogy rövid idő alatt kiugró sikereket ér el a banda.

Negishit viszont nagyon megviseli ez a kettős élet, és nem csak a kiadó rámenős elnökasszonya, hanem azon szomorú tény is, hogy élete nője gyűlöli a zenekart amiben hősünk játszik. Negishi kettős élete (és személyisége) a sorozat fő humorforrása. A DMC ugyanis egy vígjáték, méghozzá a legjobbak közül való. Kiváló poénokat láthatunk, természetesen főleg remek helyzetkomikumoat. Persze a metálrajongók is remekül ki lettek gúnyolva (nem sértő módon), de a többi műfaj szerelmesei (pl. rap, punk) is megkapják ami jár nekik. Aki szereti a metálzenét és valamennyire otthonosan is mozog a témában az el lesz kényeztetve, számos kikacsintás és utalás található a való élet zeneiparára.
(Manga.hu)

Vélemény:

Elmebetegség a köbön. :D Láttam az animét. Már az is nagyon elborult volt. 
Szerencsére a rajzolás hasonlít az animéhez, szóval szerintem abszolút fogyasztatható manga. :D
Vegyétek, vigyétek. :D
Vagy nézzétek meg az animét. A röhögés garantált. 











 

One Piece 
(foglalva)









Naruto 
1-2-3





További mütyürök Japánból


Óriás kitűző



Animés kulcstartók/mobilfityegők 
















 Tradicionális Japán filcek






 Manga tónusozó




9 megjegyzés :

  1. Szia! Érdekelne a Death Note manga. Darabja mennyibe kerül, együtt lenne valami kedvezmény vagy sem? :) (Azért kérdem, mert csóri, kezdő japán szakos egyetemistának nem sok elkölthető pénze van, és azt írtad, hogy 1600 Ft körül vannak a mangák.) És még az nagyon fontos lenne, hogy a kanjik fölött van furigana? És Budapesten személyes átvétel megoldható lenne? :)
    Előre is köszönöm a válaszod!
    üdv,
    Kiss Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Mindegyik mangából fotóztam példalapot.
      A DEATH NOTE -ból is kifotóztam egy oldalt. Olyan a többi is. :)
      De igen van mellette Furigana is. :)

      1600Ft/db ha egyben viszed az összeset, akkor 4500ért tiéd mind a 3.
      Plusz postaköltség, ha úgy kéred. :)

      Annie

      Törlés
    2. Jaj most olvasom.
      Sajnos Budapesten ritkán járok.
      Budaörsön járok dolgozni, és nem nagyon tudok felutazni Bp-re. :(
      Semmi időm sincs.

      Törlés
    3. Szia! Köszönöm a válaszod, megvenném akkor mindhárom mangát! :) Részletet tudunk e-mailben egyeztetni, vagy neked mi lenne a legmegfelelőbb? :)

      Törlés
    4. Vagy akár facebook-on is fel tudom venni az oldaladon keresztül veled a kapcsolatot, ha az úgy egyszerűbb lenne :)

      Törlés
    5. Igen Facebook-on lenne a legjobb. :)
      Jelölj be nyugodtan a saját profilomon. ^^

      https://www.facebook.com/krizsaneniko

      Törlés
  2. Szia! A Blood+ eladó még? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, igen eladó még. :)
      Ha szeretnél róla érdeklődni, akkor kérlek írj az encsi00@gmail.com címre, vagy jelölj be facebook-on! :)

      Annie

      Törlés

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...