#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2015. okt. 24.

Pepsi Ghost │ Titokzatos Új ízek Japánban


Japánban több olyan márka is van, amik ünnepek alkalmával rengeteg új limitált ízt jelentetnek meg. Ilyen pl. a jól ismert KitKat , Häagen- Dazs és persze a Pepsi is , ami az utóbbi idők egyik legtermékenyebb márkája volt az ízek terén. Volt epres tejes, uborkás és sós görögdinnyés ízesítés is. 


A Halloween közeledtével természetesen ismét új ízekkel állt elő a Pepsi. A Pepsi már felülmúlta önmagát is, hiszen ha megnézitek a csomagoláson nem tüntették fel az ízt. Teljesen zsákbamacska, hogy milyen ízű is lesz a kólád. 


A csomagolás egyébként szerintem nagyon jópofa. Szokásos Halloween-i figurák jelennek meg rajtuk, mint a szellemek, tökök, boszorkány, édességek. Szép színesek, jó rájuk nézni. :) 

Páran persze megpróbálták kitalálni az ízeket, és az interneten fellelhető már néhány találgatás. 
Íme: 

│►  Csokoládé: Az első ízt csokoládénak nevezték el a tesztelő alanyok. Természetesen semmi sem biztos, de a kipróbálók között dűlőre jutottak abban, hogy ez egy nagyon lágy, édes íz és nem annyira szénsavas, mint az eredeti Pepsi.

│► Mogyoróvaj: A második íz többek szerint is a mogyoróvajra hasonlított. Az édes íz mellett megjelenik egy kis sós íz is, ami köztudattan a mogyorófélék között jellemző.

│► Sütőtök: Ebben egyeztek meg a legtöbben, ha nevet kellett adni az íznek. Ez egy tényleg illatban és ízben is hasonló sütőtökös ital.


Ezen felül a rengeteg kommentelő írt még vanília ízről, cseresznyés kóláról, marcipán vagy pisztácia ízről. Tehát van itt minden. :) Aki megteheti mindenképpen szerezzen be egy ilyet és meséljen róla! :D 
Forrás: http://www.pepsi.co.jp/

6 megjegyzés :

  1. Válaszok
    1. Én is. :D Bár nehéz lehet, mindig különböző ízt kifogni, mivel teljesen "random" a dolog. :)

      Törlés
  2. Fúúj, ez a sütőtök elég furának hangzik, de egyébként mindegyiket elfogadnám. -3-

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én imádom a sütőtököt, de kólában nem tudom elképzelni xD

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Ugye??
      Kicsit a magyarok is nyithatnának a "hülyeségek" felé. :D

      Törlés

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...