#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2015. okt. 7.

Őszi ázsiai divatkörkép - Fall Asian Fashion Trends


Sziasztok! Már nagyban tombol az ősz, 1 hónap hirtelen el is tűnt belőle. Szerencsére a napsütések órák száma nagyon nagy volt idén is. Személy szerint imádom az őszi időjárást. Na meg öltözködésben is ősszel tudok a legjobban kiteljesedni. Szép/szexi csizmák, "ápol, de eltakar" kabátkák, amik még pont kényelmesek és jól is néznek ki. ( Nem úgy, mint a téli kabátok.. ) és persze imádom az ősz színeit is. Mai nap egy kis betekintést hoztam nektek az ázsiai őszi divatról. Remélem érdekes lesz számotokra, ihletadó/inspiráló. :)

Ti milyen színeket kedveltek ősszel? 




► Az őszi divatban az első sarkalatos pont, ami általában nem egyezik a nyugati trendekkel, az a virágos minták. Az ázsiaiak ősszel is szívesen viselnek virágos mintákat, akár magában, ha még jobb az idő, akár cicanadrággal ( persze csak ha hosszított a pulcsi fazonja) , vagy jól mutat egy egyszínű motoros dzsekivel is. 





► Szerintem a műbőr/bőrdzseki soha az életben nem fog kimenni a divatból. Esetleg a fazon ami változik évről évre, de mint látjátok, az ázsiai trendekben is megjelenik a bőrkabát idén ősszel is. Nyugodtan hordjatok színes darabokat is, nem kell feltétlenül leragadni a jó öreg feketénél, bár a fekete bőrdzseki szerintem amúgy is "alapdarab" a ruhatárban. 




► A kötött holmik az ázsiaiak "MUST HAVE"-je ősszel és télen egyaránt. Aki pesten él, vagy átutazóban van, valószínűleg, ha ázsiai csoportba botlik, a fele biztosan kötött cuccban lesz. Én nagyon sokszor figyelem az emberek ruháját, pláne mióta minden nap 4 órát utazok a suliba, van időm, hogy figyelgessem. Természetesen az ázsiai lányokat mindig megnézem, mert valami hihetetlen érzékük van a stílusos öltözködéshez. Egyetlen gond a kötött dolgokkal, hogy nagyon könnyen mellé lehet lőni, és krumplis zsák effektust elérni vele. Pláne az "Oversize" méretek esetében. Ezért ajánlom a testalkatodhoz illő fazon megtalálását. Természetesen a nagyon vékony lányokon mutat jól a legjobban, ezért ha úgy érzed, hogy picit testesebb típus vagy, akkor mindenképpen a karcsúsított változatokat keresd a boltokban. 



► Az ősz színei hivatalosan is a fekete, szürke, bordó árnyalatok. Ez nincs másként Ázsiában sem. Idén biztosan nem választasz rosszul, ha ilyen színekben vásárolsz ruhákat, kiegészítőket. 



► A sötét színek mellett természetesen nem elhanyagolható az a tény sem, hogy ősszel is fel lehet öltözni stílusosan világosabb színkombinációkkal is. Ha te pont az a típus vagy, akit letörnek a sötét színek, akkor ne habozz, és bátran hordj világos darabokat is! 




► Az őszt a kabátok miatt szeretem a legjobban. Ma már annyi egyedi, nőies, szexi darabot kapni, hogy alig tudsz választani. Ezek a kicsi, karcsúsított szabású kabátok szerintem minden testalkathoz illenek, szóval ez egy "JOKER" az őszi szezonban. Egy szép sállal még a reggeli csípős hidegben sem fagysz meg bennük, délután a 18 fokban viszont nagyon kényelmes viselet. 

► És végül a kiegészítők. Az ázsiai trendekben még ősszel is hordanak kalapot, ami szerintem igazán nőies és stílusos. Ezen felül a sálak hódítanak most igazán. Ilyenkor ősszel még a vékonyabb sálak is elég melegnek bizonyulnak, de természetesen a poncsók is népszerűek. 















Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...