#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2015. jún. 30.

Top 10 Japán étterem a turisták szerint


10. Ichiran - Shibuya Branch (Tokyo)

A 10. helyen végzett az Ichiran étterem, ami Tokióban található. Az étterem híres a tonkotsu ramen-jéről és az elkülönített asztalairól, ami arra szolgál, hogy teljes nyugalommal fogyaszthasd el az ételt, ezzel is az ételre koncentrálva, minden zavaró tényező nélkül. 



9. Kiji - Umeda Sky Building Branch (Osaka) 

Amennyiben Osaka felé vinne az utad feltétlenül meg kell nézned az Umeda Sky Building-et, hogy lásd a fantasztikus kilátást. Ha kigyönyörködted magad, ne felejtsd el kipróbálni a legalsó szinten található éttermet a Kiji-t. 


8. Kobegyu Kaiseki 511 (Tokyo) 

Igen, ezen az előkelő helyen ehetsz Kobe, ha Tokióban jársz. Ha kicsit meguntad a sarki étterem feelinget, ide bátran betérhetsz egy jó marhából készült ételt elfogyasztani. 


7. Kyubei - Ginza Main Branch (Tokyo)

Tokió drágább kerületeiben a sushi nem olcsó mulatság, de a turisták számára a Kyubei egy jó választás lehet. Igényes hely, igényes ételekkel. 100%, hogy kulturális élménnyel fogsz hazatérni erről a helyről, ami Tokio második számú sushi étterme az ország egész területén. 



6.  Sushi Bar Yasuda (Tokyo) 

Az egyik legrangosabb Sushi étterem  Minamiaoyama-ban található. Az érdekessége, hogy nem csak az étel kapott nagy pontszámot, hanem a tulajdonos is, az angol nyelvű chef Yasuda, akinek barátságos, vidám személyisége teljesen elvarázsolta az odalátogatókat. Ezzel persze megdőlt az a tévhit, hogy egy sushi mester legyen hallgatag, morcos öregember. 



5.  Matsuzaka Yakiniku M - Hozenji Yokocho Branch (Osaka) 

A kobe marha nemzetközileg ismertebb, de méltó riválisa lehet a Mia prefektúrában található Matsuzaka marha. A TripAdvisor a Hozenji Yokocho Branch-ot az egyik kedvenc osakai étteremként emlegeti az oldalukon. 


4.  Heianraku (Takayama, Gifu) 

A kedvező árú, barátságos Heianraku étterem jó választás lehet a külföldiek számára. Számos étel közül választhatunk, mint például sült tészta sült csirkével. Emellett persze kaphatunk Heianraku gyoza-t is, ami a helyiek és külföldiek kedvence. 



3. Hafuu - Main Branch (Kyoto) 

A TripAdvisor éttermi rangsor első három helyén általában marhával foglalkozó étterem van az élen. A 3. helyre került a Kiotóban található Hafuu étterem, ami magát "hússpecialistának" is nevezi. Erre persze rögtön rájöhetsz, pörkölt, steak, marhapörkölt, szeletelt húsok minden mennyiségben. Ha igazi húsimádó vagy, akkor ez a te helyed! 




2. Tapas Molecular Bar (Tokyo) 

A második helyet a Tapas Molecular Bar foglalja el, ami a Mandarin Oriental luxus szállodában található. Az étterem különlegessége, hogy csak 8 férőhelyes, tehát ez egy igazán exkluzív étterem. A kilátás a 38. emeletről fantasztikus, az ételek furcsák, futurisztikusak, látványosak. A szakácsok mindent az orrunk előtt készítenek el, amit természetesen magyarázat is követ. 











1.  Otsuka (Kyoto) 

Az első helyet az Otsuka étterem kaptam, ami szöges ellentéte az előző Tapas Molecular Bar exkluzív étteremnek. Otsuka étterem egyik fő fogása szintén a marhahús, amit az odalátogatók szinte kivétel nélkül 5 csillagosra értékeltek. Arashiyamánál környékén egy szűk utcában található az étterem egy barátságos magánrezidencia részeként. Az árak teljesen elfogadhatóak. 1000 és 2000 yen körül kaphatunk steaket, marhahúsokat.




Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...