#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2015. ápr. 27.

Különleges macskás esernyő Japánból

 Ez a cuki macskás esernyő látott nemrég napvilágot Japánban. A 2700-yen (kb. 6000Ft) értékű esernyő cuki macskákkal és macskatappancsokkal van díszítve. Amikor az anyag száraz, annyira áttetszőek, hogy szinte észrevehetetlenek a minták. Ahogy az esernyő anyaga az esőhöz/nedvességhez ér, a minták kezdenek elő-elő tünedezni, elsőnek szürke majd végül fekete színűre változik a teljes cica mintázat.


Az esernyő egy extra vízlepergető anyagból készült, ami háromszor olyan hatékony, mint a normál esernyők esetében. És most már felhőszakadáskor is vidámabb lehetsz a színüket változtató macskák láttán. 

▼ Egy macska ugyanannyi helyet igényel, mint egy ember, a diagramm szerint. 




Az esernyőből egyébként egy fekete-rózsaszín változat is készült, ami nyáron napernyőként funkcionál. Véd az UV sugárzás ellen, és még jópofa is. : )



A termék megvásárolható ITT



5 megjegyzés :

  1. Ilyet lehet venni valahol ? Vagy rendelni , kb nem sokkal drágábban ? /(0o0)\ { <3 }

    VálaszTörlés
  2. Nah, jól lehagytam a lényeget. :D holnap pótlom is.
    2700 yen minimum az esernyő + ugye a posta. A webshop ahol találtam teljesen japán, nem vagyok biztos benne,hogy Japánon kívül máshova is postáznak,utána nézek holnap.

    VálaszTörlés
  3. Úh nagyon köszi ( *-* )
    Remélem szállítanak \( >x< )/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A termék http://shop.izavell.com/shop/shopdetail.html?brandcode=000000000111 itt vásárolható meg. Sajnos a szállítással kapcsolatban azt írják, hogy, ha külföldre szeretnéd rendelni, akkor vedd fel velük a kapcsolatot. Ennél több infót nem találtam.

      Törlés
    2. Nagyon szépen köszönöm ( n.n )/

      Törlés

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...