#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2015. febr. 2.

Mit adj Valentin napra, ha a szerelmed nem édesszájú?


Japánban, mint sokan már tudják kicsivel más a Valentin nap. Még más országban a férfi a szerelmének virágot, ékszert vásárol, addig Japánban a nők ajándékozzák meg férfi társaikat. 

De mi van akkor, ha a kedvese nem édesszájú? Nos, Japánban már erre is találtak megoldást, ugyanis Valentin nap alkalmából szív alakú tenger gyümölcseit árulnak, kis krémsajttal megtöltve. Ne aggódj, amiatt, hogy ez kevésbé romantikus, mint a cukros csoki, mert az összes termék romantikus formában és színváltozatban pompázik.

Ha még soha nem ettél kamaboko-t , picit ijesztőnek tűnhet, tekintve, hogy ez gyakorlatilag egy hal torta. Azonban a kamaboko meglepően enyhe ízű , plusz van egy kellemes textúrája is. 

PH 8

A szív forma mellett ez is nagyon aranyos. Puha rózsaszín-fehér színösszeállítás biztosítja az egyfajta "romantikus" aurát/hangulatot. 


Ezt a kamaboko-t úgy nevezik, hogy "Tiszta szívvel", amely ausztrál krémsajttal van belül megtöltve. Egyébként az Abe Kamaboko-ten gyártja. 


A "Tiszta szívvel" csomagot meg is lehet vásárolni, gyönyörűen elkészített díszdobozban. Tartalmaz négy fehér és négy rózsaszín kamaboko-t, és az ára  1250 ¥ (Kb.: 3000 Ft ). Csak korlátozott ideig lesz kapható az online shopban február 1.-jétől. 



Forrás: http://entabe.jp/news/gourmet/7317/abe-kamaboko-pure-heart-for-valentinesday


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...