#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2014. nov. 2.

Limitált kiadású Mini Laduree pirosítók - Japánból



LADUREE márkáról

A Ladurée egy legendás párizsi 
(és ma már egy sor Franciaországon kívüli üzlettel is büszkélkedő) cukrászat.
A márka a sminkkollekciójának köszönhetően is jelen van, mely a műalkotásnak is beillő Ladurée-sütemények színeit, formáit idézi. 
A Les Merveilleuses Ladurée Sephora üzletlánc parfümériáiban kaphatóak.

Leginkább emeletes, különböző színekben pompázó macaronjairól vált világszerte ismertté - a több, mint másfél évszázados múltjára méltán büszke - párizsi Ladurée cukrászda, előkelőbben teaszalon. Exkluzív francia desszert különlegességeivel már nem csak Párizsban, hanem a legjelentősebb nagyvárosokban és luxusdesztinációkban csábítja az édesszájú vendégeit. Van képviseletük többek között Milánóban, Monacóban, a londoni Harrod's luxusáruházban és Manhattanben is.

A filmvásznon több „ízben” is feltűntek a színes apró ízszimfóniák. Szerették őket többek között a Sofia Coppola által rendezett Marie Antoinette életrajzi drámában, de a könnyedebb műfajú Pletykafészekben is szerepeltek, mint Blair Waldorf legkedvencebb süteményei.

Forrás: http://www.luxorium.hu/
Krémmánia


A Laduree márka kozmetikai részlege az ázsiaiak körében nagyon népszerű, ami nem is csoda, hiszen a kozmetikai termékeiket épp olyan tökélyre vitték, mint az édességeiket. Amint már említettem korábban más cikkekben is, Japánt mindig elárasztják a különféle limitált termékek, és ez most sincs másképp.

Mini Laduree pirosítók - limitált darabok

Ezeket a mini szirom formájú pirosítókat lehet kapni más üzletekben is, de ezt a virágos dobozú limitált példányt csak a Laforet Harajukuban lehet megvásárolni. 
Szóval, ha legközelebb Japánban jársz, és szereted a limitált kozmetikumokat, akkor ne hagyd ki ezt a Laduree pirosítót, mert hihetetlenül szépek a színei, és a külcsín is csodálatosra sikerült.


A normál méretű pirosítók ára kb. 5000 ¥, de a mini Laduree Blusher-t 2000¥ körül vásárolhatja meg a kedves vevő. 


2 megjegyzés :

  1. Mindig olyan álomszép dolgokat készítenek, ezek a pirosítók is csodaszépek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen igen, én is órákig el tudom őket nézegetni. Szerintem nem is merném elhasználni ezt a pirosítót sem, annyira élethű, és csodaszép mind. *_*

      Törlés

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...