#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2017. jún. 4.

[COSMETIC] Pokémon Love It's Demo kollekció


Megszaporodtak a merchandise termékek a Pokémon háza táján is. Nem is csoda, hiszen még mindig megy a szekér a Pokémon Go mobilos alkalmazásnak, bár szerintem most már eléggé kezd lecsengeni, legalábbis Budapesten ez a tapasztalatom. Sokan begyűjtöttek minden kis Pokémont és így már nincs mit csinálni, hacsak nem újítottak azóta, de bevallom annyira nem követtem az újdonságokat, mivel nem szoktam játszani mobilon amúgy sem. 

A legújabb Pokémonos kollekcióban az egyik 4 alap Pokémont láthatjuk viszont. Pikachut Bulbasaurt, Squirtlet és Charmandert, akik iszonyat aranyos hosszú szempillával és filces, kézzel készült hatással vannak megalkotva, botanikus kerttel övezve. Szerintem nagyon szép design lett. 

Nézzük is meg közelebbről a kollekciót. 





4 különböző fajta kézkrém van a kollekcióban, Japánban ezek 480 JPY-be kerülnek, és citrusos grapefruit, szappan vagy virágos illatban kaphatóak. 
Lapos kis cipzáros tasakok, amikben ajándék mályvacukor is van. 450 JPY. (?) Nem tudtam összerakni ezt a koncepciót még, de biztos van értelme a mályvacukornak. :D 
▲ A meleg nyári napokon a hidratálás a lehető legfontosabb dolog.
Ezek a masszív, imádnivaló Pokémon mintás palackok segítenek abban, hogy sokszor elővedd, és megfelelő mennyiségű vizet fogyassz a nyár folyamán. (1800 JPY)

▲ A következő termékért lehet, hogy sokaknak felcsillan a szemük. 3 különböző színben kapható paletta, ami 9 szemhéjpúdert, 2 pirosítót és 1 highlightert is tartalmaz. Az áruk 1800 JPY. 
▲ Törölköző tasak, cipzárral. Szintén a nyári melegben jöhet jól. ( 900 JPY )




▲ Missha, koreai márka vállalta a kollekcióban a cushion alapozó részt. 3 különböző mintában és színben kapható. Az ára 1000 JPY. 


▲ És végül egy kis nasi is legyen a nagy Pokémonos kirándulásra. 2 különböző dobozzal kaphatóak ezek az aranyos sütik. Az egyik szívecske a másik kör formában. 
A süteményeken is pokémonos rajzocskák találhatóak. :)

 Én tuti nem merném megenni. És ti? 

Forrás: http://www.pokemon.co.jp/info/2017/04/170428_gd01.html


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...