#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2011. szept. 26.

Műszempilla Trend 2011 (Jelly magazin)

Műszempilla Trend 2011

A japán lányok/nők körében a műszempilla évek óta hódít, ráadásul ez nem több tízezrekbe kerülő dolog, így bárki számára elérhető a szigetországban. 
Több újság is készített felmérést a szempillákkal kapcsolatban, és 2007 óta jelentősen megnőtt az elégedetlenkedő japánok száma. Irigykedve nézik az európai nők természetesen hosszú és göndörödő szempilláit. 
A gazdagabb réteg nem sajnálja a pénzt a hiperszuper pillákra, de aki nem teheti ezt meg, az az úgynevezett  "100 forintos" boltokhoz hasonló üzletekben találhat rá az önmegvalósításra, műszempilla formájában. (néhány Yen-ért cserébe. Ált: 1500Yen) 
Sajnos ezek a pillák egyáltalán nem realisztikusak, sőt néha több méterről is látszik, hogy a szempilla nem illeszkedik pontosan a szemhéjhoz ( legtöbb esetben hosszabb a szemhéjnál, és ez nem valami szép látvány) 
A japánok szempillái 5,8 mm hosszú, tehát a mieink felénél is rövidebb. (Írja a www.oriens.hu ) A japánok ezt olyannyira tragikusan fogják fel, hogy még Japán Műszempilla Szövetséget is hoztak létre. ( Elérhető: http://www.jla-matuge.com/)
  Rengeteg divatszalon, webshop, blog épít a műszempillákra. A jelly magazin segítséget nyújt nektek a műszempilla helyes használatához. 


Lady Wink


Egy másik márka: Jewerich





Jelly magazin műszempilla tippjei




1 megjegyzés :

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...